Contact

Adres

Federatie Welstand
Tussen de Bogen 18
1013 JB Amsterdam
T +31 – (0)20 – 412 49 64
F +31 – (0)20 – 612 13 70

info@fw.nl
www.fw.nl

Route

Te voet
De Federatie Welstand ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van Amsterdam CS. Neem de uitgang centrumzijde en sla rechtsaf. Loop langs de grote bovengrondse fietsenstalling en sla daarna linksaf, de voet/fietsbrug over over. Sla rechtsaf en loop onder het tunneltje door. Sla rechtsaf en loop rechtdoor de Haarlemmerstraat in.  Nadat u de Korte Prinsengracht bent overgestoken, slaat u rechtsaf de Buiten Oranjestraat in. Steek de drukke Haarlemmerhouttuinen over en ga onder de tunnel van de spoorweg door. Sla linksaf en u bent gearriveerd bij Tussen de Bogen 18.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf de Oosterdokskade bus 18 (richting Slotervaart) of 22 (richting Spaarndammerbuurt). Stap uit op de halte Buiten Oranjestraat. Loop vervolgens onder het spoortunneltje door en sla vervolgens linksaf. Zie verder ‘te voet’.

Met de auto
Vanuit richting Schiphol/Den Haag. Ring A10 West, afslag S103 Haarlem. Bij de stoplichten rechtsaf de Haarlemmerweg op en helemaal uitrijden. U passeert de Haarlemmerpoort en volgt de weg met de bocht mee naar links en direct weer rechts. U rijdt nu langs de spoorlijn. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf onder het spoortunneltje door. Zie verder ‘te voet’.

Vanuit de richting Utrecht, Amersfoort, Almere
Ring A10 Oost, afslag S114 Zeeburg, na de Piet Heintunnel doorgereden te zijn rechtsaf. Volg de Piet Heinkade, deze gaat over in de De Ruyterkade, langs het IJ. U passeert het Centraal Station aan uw linkerhand. Doorrijden tot de weg zich niet voorbij het Havengebouw splitst; u slaat daar links van de doorgaande weg af en gaat onder de spoorlijn door de Prinsengracht op. Sla meteen rechtsaf, de brug op en direct weer rechtsaf na de brug. Bij de stoplichten rechtsaf en ga het spoortunneltje onderdoor. Zie verder ‘te voet’. 

 
Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich onder het Centraal Station (ingang links aan de voorzijde). De Federatie Welstand bevindt zich vervolgens op ongeveer 15 minuten loopafstand. Zie voor route ‘Te voet’. Er zijn ook een beperkt aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving.